Terapia de parella online

Tractament de parella online, millora la teva relació des de la comoditat de casa.
Demana la teva primera visitainformat sobre preus i horaris

Treu tot el rendiment al teu temps realitzant les sessions de parella en línia amb la comoditat i privacitat de casa.

Pablo Quiroga
Psicoterapeuta de Parella
Colegiat número 14.679  Idiomes: Castellà i Català

Et sents sol.la / sol a la teva relació de parella?

Teniu les mateixes discussions una vegada i una altra sense aconseguir sortir del cercle negatiu?

Estàs cansat/a d’intentar que la teva parella reaccioni sense aconseguir-ho?

No saps si val la pena continuar lluitant per la relació?

Avança abans treballant amb exercicis en línia entre les sessions

Aconsegueix treballar els teus objectius en poques sessions

En les sessions de teràpia online utilitzo un mètode de psicoteràpia breu el qual està recomanat per a parelles disposades a canviar i millorar les seves dificultats d’una manera pràctica en un espai de temps curt.

Utilitza la plataforma que prefereixis per a les sessions en línia: Skype, Google Meet, Zoom, etc…  

Si ho prefereixes i no et vols complicar instal·lant-te més aplicacions,  simplement t’envio un enllaç, l’obres en el teu navegador i ja pots accedir a la teva sessió en línia.

El meu mètode de teràpia de parella online

«He treballat amb Pablo molts temes i ha estat una gran experiència. La manera de tractar els temes i la seva manera de fer-te veure que les respostes estan en un mateix m’ha ajudat a poder afrontar el dia a dia amb unes eines que no sabia que tenia.»

 

 

«Molt satisfets ja que en Pablo ens ha ajudat a superar la inseguretat i també a conèixer-nos millor. No us trobareu amb una teràpia tediosa i interminable perquè són els pacients marquen els seus objectius el primer dia i la resta de sessions van encaminades a complir-los. Sens dubte recomano el mètode de Pablo.»

Preguntes més freqüents

Quant dura una teràpia i cada quant són les sessions?
La durada de la teràpia de parella és variable perquè es treballa amb un model de teràpia breu amb el que es realitzen les mínimes sessions necessàries perquè es posin en marxa canvis. Les sessions solen ser més freqüents al principi del tractament i una vegada s’han iniciat els canvis se solen espaiar les visites per a assegurar-nos que les millores es mantenen en el temps.
I si no estem segurs que la relació vagi a funcionar?
Hi ha parelles que no tenen clar si la relació pot recuperar-se i tornar a ser satisfactòria. Un dels possibles objectius en teràpia és analitzar la viabilitat de la relació i proporcionar a la parella tota la informació perquè cadascun pugui prendre una decisió més reflexionada.
Com funciona el tractament?
En la primera sessió es marquen conjuntament els objectius a aconseguir amb el tractament. En les dues següents sessions es treballen aspectes de la relació tant en sessió com exercicis en línia per a casa. El treball en aquestes dues sessions ens permetran poder entendre millor les dificultats i vivències per les quals heu passat i quines són les característiques específiques de la vostra relació, conèixer els recursos i les capacitats amb les quals compteu. Després d’aquestes 3 sessions inicials, en la següent se us proposarà posar en marxa un pla de treball, que inclourà una sèrie de canvis i pautes a cadascun.
Es proposaran pautes, tasques i exercicis?
En la majoria de casos sí. Les primeres sessions ens serveixen per a preparar l’estratègia i dissenyar les pautes, tasques i exercicis que es realitzaran després a casa.
Realment funciona la teràpia, aconsegueix èxits?
Els resultats de la teràpia depèn de diversos factors, el més important, segons sembla, es quan la parella està motivada per a assolir canvis el grau d’èxit és molt alt (més del 80%).

La terapia de parella online us pot interesar si:

  • Disposeu de poc temps 
  • Creieu que necessiteu a algú extern que vegi la relació des de fora
  • Esteu motivats per a posar en marxa canvis
  • Penseu que necessiteu unes pautes/eines per a portar-vos millor.

 Que ofereix el tractament de parella online?

Enfocament pràctic

La meva manera de treballar les sessions és molt pràctica.  Des de la primera sessió t’ajudo al fet que marqueu els vostres objectius i la resta del procés terapèutic va encaminat a aconseguir-los.

Tractament delimitat en el temps

Sempre sou vosaltres qui decideix quan s’han complert els vostres objectius i quan les sessions de teràpia ja no són necessàries.

Exercicis per a casa

Els exercicis i eines en línia resulten molt útils per a treballar en teràpia de parella, ja que és l’oportunitat d’avançar no sols en les sessions sinó també amb treball des de casa.

Flexibilitat d’horaris.

Us ofereixo una extensa franja horària de disponibilitat perquè pugueu realitzar les sessions al matí, al migdia o tardes, a l’hora que millor us encaixi amb la resta de les vostres activitats i obligacions quotidianes.

La terapia online es ideal per parelles amb fells que no tenen el temps de desplaçar-se. 

Per a això us ofereixo una àmplia flexibilitat d’horaris perquè la pugueu organitzar-vos per a deixar als nens amb algú o aprofitar els moments en els quals estiguin dormint.

Articles:

Darreres entrades publicades al blog de Pablo Quiroga

Contacta conmigo:

Llama al tel:

637 95 7754

Email:

pquiroga@copc.cat

Dirección:

Gran Vía, 646, entlo. 1ª
08007 –
Barcelona

Horario de atención

Lun – Vie : 10.00 – 21.00h
Mie: 16.00 – 21. 00h